Άμεσα διαθέσιμο
Ειδική Τιμή 13,95 € Κανονική Τιμή 15,50 €
-
+
Επισκόπηση
Αναπαράγει τον ήχο που ελκύει τα καλαμάρια

Η Yamashita θέλοντας να προσθέσει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στη ήδη πετυχημένη καλαμαριέρα της με θερμικό ύφασμα κατάφερε να αναπαράγει τον ήχο από τον οποίο τα καλαμάρια έλκονται περισσότερο.  Οι μεταλλικές σφαίρες οι οποίες τοποθετούνται σε πολλές καλαμαριέρες για να προκαλέσουν το γνωστό «κροτάλισμα» μπορεί να διαφέρουν σε όγκο και πυκνότητα.  Μετά από εξαντλητικές δοκιμές σε πάνω από 30 δείγματα, η Yamashita πέτυχε την ιδανική αναλογία.  Για να κάνει το αποτέλεσμα των ερευνών της ακόμα πιο πρακτικό, η Yamashita πραγματοποίησε πραγματικές δοκιμές σε ζωντανά καλαμάρια.

Οι καλαμαριέρες Yamashita Live Search διαθέτουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλα αυτό που τις κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν είναι η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν τον ήχο τους οι εσωτερικές μπίλιες.  Σε συνεργασία με γνωστό Πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας, η Yamashita διαπίστωσε ότι τα καλαμάρια μπορούν να εντοπίσουν ήχους μεταξύ 400hz και 1400hz, με τη συχνότητα των 600hz να αποτελεί εκείνη στην οποία τα καλαμάτρια δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση.  Στη συνέχεια η Yamashita κατασκεύασε σφαιρίδια τα οποία μεταδίδουν ήχο κροταλίσματος στη συγκεκριμένη συχνότητα με μεγάλη ευκολία.

Επιπλέον η Yamashita άλλαξε και το πλαστικό υλικό από το οποίο κατασκεύαζε το σώμα της καλαμαριέρας με κοκάλινο, ενώ τα μεταλλικά μέρη είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.  Ο συνδυασμός των παραπάνω υλικών μεταδίδει ήχο όπως καμία άλλη καλαμαριέρα στην αγορά.

Οι σειρά Egi-Oh Q Live Search διαθέτει μοναδική, κίνηση, καθώς πραγματοποιεί απότομη άνοδο και βύθιση, χαρακτηριστικό που τις επιτρέπει να καλύψουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες έκταση θαλάσσιας περιοχής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Οι καλαμαριέρες Yamashita Live Search διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς Live, αλλά με την προσθήκη της μετάδοσης κροταλίσματος σε συχνότητα 600hz.  Η συχνότητα 600Hz είναι η ιδανική για τα καλαμάρια τα οποία αντιλαμβάνονται ήχους μεταξύ 400Hz και 1400Hz.
  • Κατασκευασμένες με θερμική τεχνολογία ώστε το φως το οποίο απορροφούν να μετατρέπεται σε θερμότητα για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο με πραγματικό θήραμα.
  • Διπλά ανοξείδωτα νύχια
  • Με λεπτή μύτη.  Η Yamashita διαθέτει πατενταρισμένο σχεδιασμό της μύτης των καλαμαριέρων της σειράς Live.  Η λεπτή μύτη βοηθά την καλαμαριέρα να πραγματοποιεί πιο απότομες και κοφτές κινήσεις, με λιγότερη προσπάθεια από τον αλιέα.
  • Το μέγεθος 3.0 ζυγίζει 15.5gr και βυθίζεται με ρυθμό περίπου 28 εκατοστών το δευτερόλεπτο.  Το μέγεθος 3.5 ζυγίζει 20.5gr και βυθίζεται 1 μέτρο σε 3'.
  • Εκπέμπει φώσφορο σε συχνότητα 490 nm χρώμα που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό σε ψάρια και καλαμάρια

Περισσότερες Πληροφορίες
productid 10732.30
ΕΙΔΟΣ καλαμαριέρες
ΤΥΠΟΣ γαρίδα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Yamashita Egi OH Live Search Basic