Επισκεφθείτε μας

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο παράπλευρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο 14ο χιλιόμετρο.  Κοντά μας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Express Service ενώ απέναντί μας βρίσκεται η Hellas Service.

Η είσοδος στον παράπλευρο γίνεται από την αερογέφυρα Θέρμης.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00 πμ. έως 8:30 μμ.
Σάββατο: 9:00 πμ. έως 5:30 μμ.

Οδηγίες πρόσβασης στο κατάστημα

Με αυτοκίνητο

Από Θεσσαλονίκη, παίρνετε την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών με κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά.  2,5 χιλιόμετρα περίπου μετά το εμπορικό κέντρο Cosmos Mediterranean Center θα συναντήσετε την αερογέφυρα Θέρμης-Πολυγύρου.  Εκεί εγκαταλείπετε την εθνική οδό και ανεβαίνετε δεξιά την αερογέφυρα.  Στα φανάρια που συναντάτε, συνεχίζετε ευθεία και περνάτε μπροστά από το κέντρο υγείας Θέρμης (στα δεξιά) και κατόπιν από το Διεθνές Πανεπιστήμιο (στα αριστερά).  Στη πρώτη διασταύρωση στρίβετε αριστερά και οδηγείτε για 200 επιπλέον μέτρα μέχρι να δείτε το κατάστημα στα δεξιά σας.

Από Χαλκιδική, κινείστε στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.  Φθάνοντας στη περιοχή Θέρμης βγαίνετε στη δεύτερη έξοδο μετά τις εγκαταστάσεις της Hellas Service.  Με αυτό τον τρόπο ανεβαίνετε την αερογέφυρα Θέρμης και καταλήγετε σε φανάρια.  Εκεί στρίβετε δεξιά και σε 50 μέτρα σε δεύτερα φανάρια στρίβετε αριστερά.  Περνάτε μπροστά από το κέντρο υγείας Θέρμης (στα δεξιά) και κατόπιν από το Διεθνές Πανεπιστήμιο (στα αριστερά).  Στη πρώτη διασταύρωση στρίβετε αριστερά και οδηγείτε για 200 επιπλέον μέτρα μέχρι να δείτε το κατάστημα στα δεξιά σας.

Με λεωφορείο

Από τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ παίρνετε το λεωφορείο 68Α.  Μετά το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κατεβαίνετε στη στάση “Παράπλευρη οδός”, λίγο μετά το κατάστημα.

Εναλλακτικά, παίρνετε το λεωφορείο 67, 67Α, 67Β ή 67Ε και κατεβαίνετε στο Κέντρο Υγείας Θέρμης (στάση 36050) ή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο (στάση 36026 – λεωφορεία 67Β και 67Ε).

Η στάση 36050 εξυπηρετείται επίσης από τα λεωφορεία: 02Α, 36, 36Α, 36Β, 87Β, 87Ε, 87Φ, 87Η, 87Λ, 87Π.

Από τις παραπάνω στάσεις, κατευθύνεστε παράλληλα με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών προς τις εγκαταστάσεις της Express Service (πρώην κεραμοποιείο) έως ότου φθάσετε στο κατάστημα.

Δείτε τα δρομολόγια εδώ

Χάρτης Πρόσβασης