Κατόπιν Παραγγελίας
2.399,00 €
-
+
Επισκόπηση
Ηλεκτρικές μηχανές gps και πιλότο, για ηλεκτρική άγκυρα

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Minn Kota i-Pilot έχει πρωτοποριακές λειτουργίες οι οποίες κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια για να ασχολείσθε μόνο με το ψάρεμα σας.

Το νέο i-pilot για το 2017 εξοπλίστηκε με νέο λογισμικό, το οποίο αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια θέσης και μεγαλύτερη μνήμη για αποθήκευση σημείων και τροχιών. Διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS, νέα ηλεκτρονική πυξίδα και επανασχεδιασμένο ασύρματο τηλεχειριστήριο με μεγαλύτερη κατά 33% φωτιζόμενη οθόνη LCD, από το οποίο εκτελούνται όλες οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός της μηχανής.  Επιπλέον διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με συσκευές Apple & Android με δυνατότητα ελέγχου της μηχανής μέσω phone app.  Οι πρωτοποριακές λειτουργίες κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια για να ασχολείστε μόνο με το ψάρεμα σας.

H λειτουργία Spot-Lock κρατά το σκάφος σας σε ένα σημείο σαν ηλεκτρονική άγκυρα.  Απλά επιλέξτε το σημείο που θέλετε να ψαρέψετε και αν το σκάφος σας παρασυρθεί πάνω από δυο μέτρα μακριά, το i-Pilot θα σας επαναφέρει αυτόματα στο σημείο.  Το i-Pilot διαθέτει δεκαέξι μνήμες για αποθήκευση σημείων και μπορεί να σας μεταφέρει αυτόματα σε οποιοδήποτε από αυτά ανά πάσα στιγμή.

Mε την λειτουργία Record Track μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επαναλάβετε τις διαδρομές του σκάφους σας.  Το i-Pilot μπορεί να αποθηκεύσει έως και δεκαέξι διαδρομές μήκους 2 μιλίων η κάθε μια, τις οποίες μπορείτε να επαναλάβετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε.

Ο προηγμένος αυτόματος πιλότος χρησιμοποιεί την τεχνολογία του ενσωματωμένου GPS για να διατηρήσει την πορεία και την ταχύτητα του σκάφους σας με απαράμιλλη ακρίβεια στην κατεύθυνση που επιθυμείτε, αντισταθμίζοντας τυχόν παρεκκλίσεις λόγω ανέμου, κυματισμού ή ρευμάτων.

To Cruise control σας επιτρέπει να ρυθμίσετε επακριβώς την ταχύτητα του σκάφους σας με βήμα 0.1mph.  Χρησιμοποιεί την πραγματική ταχύτητά σας στο νερό και με το ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση από οποιοδήποτε σημείο του σκάφους και αν βρίσκεστε.

To Digital Maximizer παρέχει έως και πέντε φορές περισσότερο χρόνο λειτουργίας ρυθμίζοντας συνεχώς την κατανάλωση ενέργειας.  Η ισχύς της ηλεκτρικής μηχανής μεταβάλλεται αυτόματα με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πολύτιμης ενέργειας από τις μπαταρίες ώστε να μπορείτε να ψαρεύετε για περισσότερο χρόνο.  Χάρη στον ενσωματωμένο μετρητή μπαταρίας μπορείτε με το πάτημα ενός πλήκτρου να έχετε ένδειξη του διαθέσιμου φορτίου που απομένει στην μπαταρία..

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή ηλεκτρικών μηχανών για σκάφη (από το 1934).  Αποστέλλεται με το ταχυδρομείο ή μεταφορική εταιρία.  2 χρόνια εγγύηση.

ΜΕΓΕΘΗ i-PILOT:

Τύπος 

Ώθηση

Άξονας

Τάση 
λειτουργίας

Για σκάφη
έως:

Powerdrive 55 i-Pilot

55 lbs 

48" (122cm)

12 V

5,2 m

Powerdrive 70 i-Pilot

70 lbs 

54" (137cm)

24 V

6,1 m

Terrova 80 i-Pilot

80 lbs 

60" (152cm)

24 V

7,0 m

Terrova 112 i-Pilot

112 lbs 

60" (152cm)

36 V

8,0 m

Περισσότερες Πληροφορίες
productid 53315
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Minn-Kota Riptide i-Pilot